Nuantele de blond inchis sunt usor de purtat pentru ca au un aspect natural iar daca esti satena ai avantajul ca poti obtine treptat o nuanta de blond inchis, fara sa apelezi la decolorare. Pentru o trecere treptata sau un plus de luminozitate poti alege doar cateva suvite de blond inchis.

Nuantele pe care sa le alegi sunt variate, incepand cu blondul inchis cenusiu, pana la nisipiu sau variantele de blond inchis auriu si caramel.

Mai jos ti-am pregatit o colectie de poze cu cele mai populate nuante de blond inchis:

  1. BLOND INCHIS CENUSIU
  2. BLOND INCHIS AURIU
  3. BLOND INCHIS CARAMEL
  4. BLOND INCHIS NISIPIU

A. BLOND INCHIS CENUSIU

Blond inchis cenusiu este extrem de popular, iar varianta de blond cenusiu ombre este alegerea de top, si cea mai recomandata daca te decizi sa alegi nuanta de blond cenusiu.

Aceasta varianta de ombre vine cu avantajul radacinilor inchise la culoare, deci este usor de intretinut si varianta perfecta daca ai parul inchis la culoare si iti doresti o schimbare care sa urmeze intocmai ultimele tendinte.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

B. BLOND INCHIS AURIU

Blondul inchis auriu este nuanta de blond perfecta daca ai tenul masliniu, inchis la culoare, este o nuanta perfecta de vara.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

C. BLOND INCHIS CARAMEL

Daca vrei un blond cu intretinere simpla care se potriveste cu multe tonuri ale pielii, blondul caramel este cea mai buna alegere. Cu o vibratie naturala, aceasta nuanta delicata este compromisul perfect intre blondul bej si auriurile inchise.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

D. BLOND INCHIS NISIPIU

Aceasta nuanṭa de blond se apropie de culoarea de saten deschis. Daca ai parul blond mediu sau deschis, poṭi aplica directe culoarea, fara a te decolora in prealabil iar pentru luminozitate si volum adauga cateva suvite de blond deschis.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

27.

Blondul a fost si va ramane in tendinte, iar nuantele naturale de blond inchis sunt alegerea perfecta daca iti doresti un plus de luminozitate si un look sofisticat in tendinte, cu un impact minim asupra sanatatii parului.

Speram ca te-am ajutat sa iti alegi nuanta de blond in inchis preferata!

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤