Bob – o tendință care a câștigat o stabilitate rară în lumea volatilă a modei, fiecare sezon arată tendințele accente, artă, suscită invariabil interesul și cei mai tineri clienti, si doamnelor elegante. tunsori de urgență bazate pe oportunități vaste pe baza de fasole ajusta vizual forma și caracteristicile faciale, pentru a convoca imaginile dorite folosind o varietate de moduri de styling. Aproape orice forma feței, puteți alege cel mai bun bob. Cu un efort minim de styling tunsoare bob decora si satisface cele mai exigente fashionistele.

Bob tunsoare pentru parul scurt

• BOB CU TOROANE FAȚĂ ALUNGITE

Pentru o astfel de tunsoare la fel de potrivite si parul drept si ondulat. Principalul obiectiv – contrastul dintre Dina catenele în partea din spate și din față. Înaintea toroanele sunt tăiate cu extensia de aceeași lungime sau diferite, chiar viteza. Dacă mutați despărțire, rezultatul va fi mulțumit cu partea de contrast suplimentar occipital în cazul în care punctul de vedere din spate sugerează posibile tăiate scurt. Deschiderea de sex feminin gât subțire și păr alungit al unei persoane atrage întotdeauna atenția. Pe parul cret, această metodă oferă un efect frumos ciufulit.

1.

2.

3.

4.

BOB PENTRU PARUL SCURT, CU BRETON OBLIC

Adevăratul cunoscător al acestui tip de fasole erau fete tinere. Avantajul principal al acestei coafuri este posibilitatea de corectare vizuala a conturului facial. Aceasta coafura real pentru o fata rotunda si cei care au un pătrat tip de fata. Cu oblic franjuri bob de păr stilist va fi capabil de a plasa accente, cât mai aproape de forma ideală a feței. Sloping franjuri alungite oblice aduce imaginea de joc și prospețime și oferă o mulțime de opțiuni pentru coafare. Un bob cu breton formă oblică și densitate suficient de mare pentru a face parul parul cret este absolut unic și elegant.

5.

6.

7.

8.

9.

bob scurt cu contururi moi

Cea mai buna alegere pentru femeile cu linii faciale și grosiere pentru femeile de peste 40 de ani. Liniile de tranziție lină de la Fringe la miezul de lungime buna claritate excesivă a feței și a oferi feminitatea, imaginea moliciune. Este un bob moale și elegant este ideal pentru proprietarii de o față alungită, părul scurt de acest tip și liniile sale de moale pentru a da vizual cap o formă rotunjită. păr subțire și răzlețe un aspect mai bogat.

10.

11.

12.

13.

Bob în stil grunge

Stilul este foarte la modă, unic și memorabil. Bob scurt Hairstyle în stil grunge are caracteristici distinctive – un fel de confuzie artistică și rastrepannost, luminozitate și vizibilitate. Aceasta coafura este necesar „pentru a fi în măsură să poarte un“ eliberat naturi perfecte, personalitate puternică. Potrivit ca tunsori păr subțire. Acesta vă permite să experimentați cu stilul, creând imaginea de neglijență ușoară de fire individuale pentru a finaliza coafuri rastrepannosti. Grunge stil de fasole Novelties – utilizarea de lână pe partea din spate a capului; toroane răsucire selective, alternând cu chinta.

14.

15.

PIXIE-BOB

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

BOB MULTI-STRATIFICAT

Tehnologia de forfecare implică formarea de diferite straturi cu breton. care dă volum, luminozitate, vizual corectează caracteristicile faciale, ascunde fruntea largă și pometi largi. Aplicarea unui bob gradat pe păr fin, să le oferi cu pompă și formă tridimensională. păr gros cu ajutorul unui bob multi-strat poate „imblanzi“, ceea ce face parul mai elegant. Numărul de straturi poate fi orice, cel mai important lucru – armonia imaginii. Fotografii tunsori mai multe straturi de fasole demonstrează diversitatea acestei tehnologii și zborul nelimitat de stiliști de lux.

24.

25.

26.

BOB ASIMETRIC

Acest tip de fasole este ideal pentru a ascunde caracteristicile faciale imperfecte. bob de păr asimetrici sau zdrențăroși scurt subliniază frumusețea gâtului, da jucăuș, distrage atenția de la caracteristicile pe care doriți să le ascundeți. Datorită ecluzele coafuri diferite lungimi pentru un bob tunsoare cu asimetrie aspect dinamic și ușor. Avantajul unor astfel de tunsori da de multe ori o femeie foarte tânără, cu un stil de viață activ, care își va face apariția lor elegant și de tineret. Utilizarea acestui coafura pe parul cret, da un alt aspect, plus. Completarea perfectă ar putea fi franjuri oblice. Imagini de la revista de moda acoperă arată farmecul de bob asimetric:

27.

28.

29.

Bob pe parul mediu si lung

Bob tunsoare la parul mediu – este cel mai preferat, la modă și incredibil de comune tunsoare. Acesta este modul clasic și versatil pentru a transforma orice aparență de femei, de a crea o imagine a unui îndrăzneț, dinamic și plin de sensibilitate și moliciune. păr de lungime medie pe vârfurile Mills, modelarea și corectarea formei feței. Recomandări cum să stil simplu și consumatoare de timp, nu.

Tunsori zimțate gratuite evidențiază volumul anumitor zone, ținând cont de aspectul clientului și formează silueta o eleganta deosebita si excentricitate:

• Fata rotunda. Recomandate Sredniy Bob alungite toroane pe laturile pentru a sublinia pometi. Pentru a reduce feței vizuale și o întindere de lumină franjuri oblic se potrivesc cu o tăietură ascuțită. Varianta cu breton drepte la mijlocul ochiului si machiajul ochilor, plus sublinia adâncimea și aspectul feminin.
• Fața dreptunghiulară. Ideal Sredniy Bob fara breton. Astfel de tunsori pentru fete pătrați. cum otfilirovanny pe vârfurile partea torsadate Bob, facilitează vizual bărbie.
• Închideți frunte. ajustat elaborately volum suplimentar sub formă de capace, trecând în breton lung oblice sau până la mijlocul frunții.

Cel mai bine este de a vedea se pare ca un bob pe parul de lungime medie, spectacol fotografii:

30.

31.

32.

33.


34.


35.


36.

37.


38.


39.


40.

41.

42.


43.

44.


45.

46.

47.


48.


49.

50.


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤