Versiunea asimetrica arata bine pe parul lung, usor ondulat, care perfect completate … Bob tunsoare cu breton oblic, la fel ca în fotografie.

Cele mai populare moderne coafura – bob tunsoare. Interpretări bob și Bob tunsori bob au mai multe variante de performanță care depind de relevanța tendințele modei. Ele se deosebesc una de alta prin forma, lungimea parului, un fel de concluzie. Și pentru fiecare femeie există o versiune proprie corespunzătoare.

Tunsioarea bob oblica asimetrică.

opțiune coafura creativă – un bob asimetric. În acest sezon, el continuă să dețină o poziție de conducere. Demnitatea tunsoare – capacitatea de a ascunde imperfecțiunile feței. strand vedere din punct de vedere vizual distrage atenția asimetrica a acestor neajunsuri, ca o bărbie grea, pomeți înalți și o frunte joasă. Accentul se pune pe asimetrie.

lungimea parului diferite se schimba aspectul general. Părul scurt gâtul deschis, lung – da feminitate. Versiunea asimetrica arata bine pe parul lung, usor ondulat, care perfect completate de un breton oblic tăiate sau breton lung într-o parte.

Bob tunsoare cu breton oblic, la fel ca în fotografie, ies în evidență din numărul total de eleganță și delicatețe sale. Acesta susține tendința generală de asimetrie. Efectul vizual este realizat cu ajutorul unui bang “de fier”, care trage parul si creaza un contur perfect limpede.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤