Manichiura catifea cu design

Manichiura catifea este pe piață în diferite nuanțe de culoare. Și, de fapt, acesta este mic lânos pentru acoperire, care este aplicat unghiei cu o perie. Aceasta permite modei cu mâinile lor original manichiura catifea. Lungimea de gramada in catifea de acoperire este diferit, iar textura poate, de asemenea, diferă între ele. Există de lana, vascoza si fibre de bumbac. Ei arata complet diferit. Cumpara un set pentru manichiura catifea, în plus față de nail art sau comanda prin intermediul Internetului.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Manichiura de catifea este la moda: nuante de 2019

Dacă vrei ca unghiile tale sa arate elegant, ușor, ar trebui să utilizați un finisaj de catifea, care seamănă cu pluș umplute pisoi. Strat Solid textură catifelată – aceasta este una dintre creațiile tale. Chiar și într-un design monocromatic catifea unghii arata elegant și modern. Dacă ați ales un strat de bază de aceeași culoare ca de catifea gramada, ai făcut bine. Atunci când cilii sunt șterse, și acest necaz se întâmplă într-o zi, strat de bază ton-pe-ton, cu un pui de SOMN într-adevăr ajută. Datorită similare nuanta de lac de unghii și scame complet vizibilă ciobire și inestetice pete chel. Vă oferim să se uite la cele mai bune opțiuni simple de catifea, manichiura in fotografia de mai jos.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Manichiura catifea: desene complexe pe unghii

Contrastul de netedă și catifelată suprafețe se obțin modele rafinate. Unul dintre soiurile de coperta catifea este considerat a fi decorative, nisip și praf de suprafață. În manichiura de acest tip este folosit pentru a evidenția o imagine sau unul de unghii, deoarece se pare mai greu decât de catifea fibre. Manichiura cu catifea de acoperire a crea adevarate capodopere pe unghii. Velur desene sunt foarte populare în rândul fetelor. Pentru a alege un design potrivit pentru manichiura catifea este recomandat pentru a propus următoarea fotografie.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

Manichiura catifea – 2019: modern opțiuni de zi cu zi

Catifea manichiura este foarte potrivită toamna rece și iarna. Pot fi făcute în orice culoare și o varietate de tehnici. Acoperire de păr poate fi aplicat pe o unghie sau numai pe anumite părți. Zilnic nuante pentru manichiura catifea stilisti sugerez să utilizați nuanțe moi. Culori ostentative sunt cele mai bune stânga pentru ocazii speciale. Arata grozav albastru pal, prăfos, nisip, bej și chiar nuanțe de verde. Cu culori neutre catifea manichiura poti purta orice articole de garderoba de bază.

41.

42.

43.

44.

45.

46.

47.

Cele mai bune combinații de culori în catifea manichiura – 2019

Velur manichiura arata mult mai bine când o femeie de unghii nu este prea lung. Manichiura catifea într-o varietate de culori la modă, foarte moale și plăcută la atingere. Nuante inchise de catifea acoperire amestec perfect cu nuante pastelate. Roz acest an ar putea fi pentru a sublinia roz și albastru combinate cu maro. Foarte important atunci când aleg nuanta, catifea manichiura să ia în considerare culorile în rochie.

48.

49.

50.

51.

52.

53.

54.

55.

56.

58.

59.

60.

Tehnica de manichiura catifea

Tehnica de manichiura catifea următoarea: acoperirea unghiei lac și apoi, în timp ce acesta nu este mare, se presara unghiilor cu o cârpă moale fără scame, oferind un efect de velur acoperă. Poate fi aplicat cu o pensula sau cu degetul. Dar încă mai trebuie să pata, ca de catifea gramada va trebui să ciocan ușor în unghii, Unii maeștri prilovchilis doar folosi o perie atunci când se aplică o grămadă pufos. Se usuca o manichiura catifea pentru aproximativ zece minute. Odată cilii sunt bine stabilite în poloneză, elimina reziduurile cu ajutorul pensulei.

61.

62.

63.

64.

65.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!