Violetul, cu toată bogatia și variația nuanțelor sale, o culoare ce impresioneaza în profunzime și consistenta. Voletul era considerat drept culoare imperială.

Este curios ca manichiura de orice nuanta de violet arata atât de bine atât în nuanțe lucioase cât și în varianta mat.

Acest fapt va ofera o gama larga de modele si idei pe care le puteti alege în funcție de eveniment, dispozitie sau anotimp.

Iată cele mai reușite idei de manichiură in nuante de violet.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Violetul

este culoarea care atrage atentie, scoate in evidenta firea colerica ,este purtata de femeia care spune verde in fata ce are de spus; este o persoana plina de energie si uneori cade intr-o tristete profunda.

Violet deschis – Violetul deschis este o combinatie de roz si violet , o nuanta a feminitatii constiente si increzatoare in sine .O culoare specifica unei femei gratioase care isi stapaneste emotiile si reactiile.

Violet inchis – O marca a regalitatii care , atunci cand apare pe unghii , este specifica unei femei increzatoare in sine , careia nu ii este frica sa isi exprime opiniile adesea foarte personale.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!