Unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei. Manichiura oferă, fără îndoială, imaginea personalității fiecăreia dintre voi. Tocmai din acest motiv, merită o atenție deosebită pentru a obține un look ireproșabil.

Primavara anului 2019 aduce câteva schimbări importante atunci când vine vorba de manichiură. Sezonul aceasta accentul este pus pe culori foarte aprinse, indiferent de forma sau mărimea unghiilor.

Cele mai noi tendințe în manichiură pentru primavara anului 2019

Manichiura cu modelele abstracte

Pentru realizarea acestui model nu trebuie sa depui prea mult efort. Desenele abstracte, modelele geometrice, liniile drepte sau ondulate pot fi folosite împreună cu nuanțele aprinse, saturate, pentru a obține manichiuri cu totul speciale. Combină culorile preferate și încearcă să obții cele mai interesante și unice efecte.

Manichiura cu model tropical

Dacă vrei o manichiură de inspirație tropicală, temele precum flori intens colorate sau fructe exotice nu ar trebui să lipsească. Poți să desenezi modelul cu o pensulă subțire sau să îți faci un șablon pe care să îl umpli cu o culoare.

Manichiura cu reflexii metalice multicolore

Dacă vrei să încerci ceva diferit și special, printre cele mai noi tendințe în manichiura pentru primavara anului 2019 se numără și oja cu reflexii metalice multicolore.

Manichiura ombre

Manichiura ombre este una dintre cele mai de efect. La prima vedere, pare complicată, dar nu este deloc așa. Oricine poate obține efectul ombre. Ai nevoie de două sau trei nuanțe de ojă și un burețel.

Manichiura cu efect de oglindă

Cu ajutorul unui pigment special, se poate obține un efect de oglindă perfect. Culorile pigmenților variază în funcție de culoarea dorită, însă cele mai căutate nuanțe sunt: auriu, argintiu și roz-auriu.

1.

2.

3.

4.


5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!