Unghiile sunt un aspect foarte important atunci când vorbim despre frumusețe și despre stilul oricărei femei, așa că merită să le acorzi atenția cuvenită, mai ales că se apropie Ziua Îndrăgostiților.

Fie că sunt clasicele unghii roșii, în culoarea iubirii, ori că decidem să le adăugăm mici artificii, fie prin decor, fie prin aplicații, unghiile ne definesc stilul și ne întregesc imaginea de zeițe.

Celebrele unghii roșii, potrivite pentru orice eveniment, dar și pentru orice sărbătoare din calendar, sunt cele care te vor scoate de fiecare dată din anonimat! Dacă le mai adăugi și câteva inimioare răzlețe, în ton cu sărbătoarea, succesul va fi garantat!

Mult iubita combinație de roșu cu alb și roz este extrem de iubită de adolescente. Dacă te încadrezi în această categorie de vârstă, poți miza cu succes pe această combinație de culori! Iubitul tău va fi impresionat!

Vrei un model de unghii care să emane senzualitate? Desigur, roșul este culoarea pe care o cauți! Dacă mai adaugi și câteva modele cu pupici, mesajul este garantat!

1.

2.


3.


4.


5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!