Dacă dorești o coafură elegantă, de seară, poți alege una din variantele prezentate în galeria foto de mai jos, care sunt potrivite pentru diferite evenimente speciale – petreceri, nunți, botezuri, etc. Părul poate fi coafat în diverse moduri, astfel încât podoaba capilară să arate cât mai frumos. Se poate opta pentru coafura de seară cu bucle romantice, cu părul prins în coc elegant, cu împletituri, cu șuvițele de păr ondulate, sau pe coafura în stil bob, cu breton.

Coafuri elegante, de seară, pentru femei cu părul de lungime medie sau cu părul lung:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.


Persoanele cu păr fin și rar au nevoie de coafuri adecvate pentru ca podoaba capilară să arate mai bogată. Pot folosi șampoane speciale, balsamuri, uleiuri naturale și astfel să obțină un păr înfoiat, care să aibă mai mult volum. Coafurile cu breton, sau pixie pentru părul de lungime medie, cu șuvițele tunse în trepte, cu bucle dezordonate, lejere, ușor ciufulite, creează un efect de păr bogat, cu volum și sunt perfecte și pentru părul lung. Coafura bob este de asemenea recomandată, mai ales pentru femeile cu păr scurt, dar și coafura cu bucle care arată senzațional pentru diferite lungimi ale șuvițelor de păr. Culoarea părului este și ea importantă, cu cât este mai deschisă cu atât părul pare mai des, deci se poate opta pentru nuanțe de șaten, roșcat și blond.

16.

17.


18.


19.

20.

21.

22.

23.


24.


25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!