Dacă ai părul blond, atunci trebuie să știi ultima tendință de șuvițe care se anunță a fi trendul anului – ȘUVIȚELE simple sau tridimensionale.

Șuvițele vor fii mereu cea mai bună metodă pentru a îmbunătății aspectul părului, dacă îți dorești mai mult volum sau doar să îți schimbi subtil culoarea părului, șuvițele sunt alegerea ideală.

Pe lângă faptul că sunt la modă, au avantajul că șuvițele de blond luminos, mai ales în jurul feței și spre rădăcini aduc un plus de tinerețe și prospețime oricărei fizionomii.

Blondul cu suvițe tridimensionale, îl obții prin alăturarea de suvițe blonde în tonuri și subtonuri diferite, pentru un aspect natural și tineresc.

Cum să alegi NUANȚA de BLOND care ți se potrivește?

Tonurile pielii sunt, de obicei, RECI sau CALDE.

1. Dacă ai tenul cu subton rece, atunci cu siguranță ai observat că bijuteriile din argint împreună cu un ruj roz electric ți se potrivesc cel mai bine.

Pentru tonuri RECI, alege nuanțe blonde de gri, crem sau platinat.

2. Dacă ai tenul cu subton CALD, atunci bijuteriile din aur și nuanțele de ruj roșu-piersică te avantajează.

Pentru tonuri CALDE, alege nuanțe blonde de miere sau caramel.

1.


2.

3.

4.

5.


6.


7.


8.

9.


10.


Dacă nu vă încumetați să treceți în tabăra blondelor, dar vreți o schimbare care să vă pună în valoare trăsăturile armonioase ale feței, încercați, pentru început, să urmați sfatul hairstiliștilor: câteva șuvițe luminoase în păr, mai ales în jurul conturului feței și spre rădăcini vă aduc un plus de tinerețe și prospețime.

Dacă aveți fire albe crescute la rădăcină ele se vor acoperi cu bază naturală, apoi cereți hairstilistului să vă adauge câteva accente de maroniu deschis pe baza naturală.

11.

12.


13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă vrei un look de primavară fără să faci schimbări radicale, îţi propunem şuviţele deschise la culoare pe care le poţi face singură acasă, cu nişte cheltuieli minime.

Pentru un look de primavară proaspăt şi vesel, părul tău are nevoie doar de câteva şuviţe deschise la culoare în jurul feţei.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!