Care este secretul femeii stilate și la modă?

Raspunsul este simplu: încrederea de sine și senzualitatea.

Care sunt elementele cheie ale rafinamentului? În afară de rochia neagră, pantofii cu toc stiletto, manichiura elegantă și îngrijită, doar stilul personal își mai poate aduce contribuția în dobândirea rafinamentului. O femeie care știe să îmbine acest stil cu mediul înconjurător, este rafinată, elegantă și sofisticată.

Cum trebuie să arate o femeie elegantă? Nu cred că există un șablon special creat pentru femeia elegantă, ci mai degrabă este vorba despre atitudinea femeii: ținuta ei (manichiura și pedichiura îngrijită) fie că este pe plajă, pe stradă, la un eveniment monden iată că joacă un rol primordial.

Ea trebuie să degaje încredere și carismă, iar frumusețea și stilul vor veni de la sine.

O manichiură atent aleasă dintre cele mai frumoase modele de unghii elegante aduce un plus stilului tau, deja personal și unic. Eleganța feminină este rezultatul unui echilibru natural între simplitate, grijă față de propria-ți persoană și inteligență.

Toate aceste caracteristici dau naștere ținutei și atitudinii pe care o numim eleganță.

Este o trăsătură care, contrar credinței populare, nu presupune resurse financiare prea mari.

Manichiura cu noi modele unghii elegante se ”asortează” cu personalitatea femeii stilate și la modă, o reprezintă si îi reflectă gusturile și plăcerile.

Cea mai mare greșeală pe care o comite o femeie este să-și piardă identitatea.

Chintesența personalității sale poate să piară uneori, asaltată de valul de influențe exterioare.

Ramâneți fidele stilului vostru! Dacă în mod normal adoptati un stil conservator, nu este momentul să încercați o manichiură extravagantă.

Cel mai important este să purtați o manichiură cu modele simple dar elegante de unghii cu gel, care să vă sublinieze personalitatea.

Persoanele care nu devin victime ale modei, sunt înzestrate cu un rafinament deosebit, sunt femei care și-au clădit un stil propriu, care au un fler unic, ieșit din comun, care nu devin sclavele trendurilor și știu foare bine ce make-up , vestimentație sau manichiură li se potrivește sau nu.

Și tu poți să fii o femeie elegantă, stilată și la modă, dar asta presupune să-țu cunoști propria identitate, să experimentezi, să îmbini curajoasă culorile, aplicațiile, modelele, texturile și accesoriile.

Urmareste galeria de poze cu modele de unghii simple de făcut acasă sau la salon, modele noi de unghii cu gel, modele unghii stiletto, modele unghii naturale și elegante.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!