Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, așa că trebuie să te gândești din timp ce look vei adopta cu această ocazie, ce manichiura vrei sa abordez.. Dacă ai conceput deja câteva outfituri interesante, îndreaptă-ți atenția și spre manichiura festivă. Nu lăsa pe ultima sută de metri realizarea ei, altfel nu vei avea timp să îți faci cele mai frumoase modele de unghii de Paște.

Nu-i așa că timpul trece foarte repede? Peste puțin timp vine iepurașul, iar noi nu putem să-l întâmpinăm altfel, decât perfecte. Iar perfecțiunea desăfârșită nu poate exista fără o manichiură impecabilă.

Iată câteva modele de unghii pentru aceste sărbători, care cu siguranță vă vor scoate din anonimat.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.


Iepurașul este un simbol al Paștelui, așa că nu avea cum să lipsească de pe lista modelelor de unghii dedicate acestei sărbători. Scoate din sertarul cu oje produsele în nuanțe pastelate, ideale pentru acest sezon cu aer romantic. Roz prăfuit, bleu, galben pai, culoarea oului de rață și lila sunt doar câteva dintre nuanțele delicioase pe care ar trebui să le încerci. Poți să desenezi un iepure pe degetul inelar sau pe toate unghiile, în funcție de preferințe și îndemânare. Bulinele și desing-urile amuzante nu ar trebui să lipsească din acest peisaj beauty.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!