Inca putin si se apropie Pastele, o sarbatoare care ii aduce pe cei mai multi dintre romanii in sanul familiei. Daca si tu vrei sa arati elegant la masa cu cei dragi sau chiar la biserica, iti venim in ajutor cu o serie de idei de coafuri pentru Paste, pe care le poti face daca ai par mediu sau lung.

Alegerea tinutei ideale pentru aceasta sarbatoare, dar si a coafurii si machiajului perfecte, poate deveni o adevarata provocare. De aceea, vrem sa iti oferim cateva sugestii pe care sa le poti face si singura acasa, fara ajutorul unei specialiste.

Sugestiile noastre se pot realiza rapid si nu dau senzatia ca ai depus prea mult efort pentru a le duce la bun sfarsit. Coafurile vor iesi cel mai bine daca ai par mediu sau lung si drept si daca le realizezi cand suvitele sunt inca putin umede.

1.

2.

3.

4.


5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!