Sezonul primavara-vara 2019 nu aduce look-uri nonconformiste sau culori bizare, ci mai degraba coafuri simple, comode, care sunt usor de facut si acasa. Iata care sunt tendintele in materie de par pentru anotimpurile calde.

Coada de cal

Cel mai simplu si cunoscut mod de a-ti aranja parul revine in top anul acesta. Extrem de usor de realizat, aceasta coafura te va ajuta sa fii chic fara sa depui prea mult efort.

Cele mai cautate in aceste luni sunt cozile de cal mai joase, la baza gatului pe care daca vrei sa le updat

Cozile impletite

Un alt trend important al anului sunt cozile impletite. Fie ca sunt rusesti, spic sau simple, acestea pot sa fi realizate intr-un timp foarte scurt si iti pot completa orice look casual sau chic.

In cadrul prezentarilor de moda, cele mai apreciate au fost impletiturile mai largi, cu cateva fire rebele atarnand din coada.

Cocul la baza gatului

Fie ca este vorba de coc sau de noduri, aceasta coafura poate fi transformata din casual in eleganta cu doar cateva accesorii. Exista numeroase tutoriale pe internet care te pot invata cum sa realizezi un coc nearanjat, un nod futuristic sau alte variatiuni pe aceeasi tem.

Important este faptul ca nu depui un efort considerabil in realizarea unor stiluri care vor atrage cu siguranta atentia prin simplitatea lor.

Iti plac trendurile din sezonul cald 2019? Crezi ca vei reusi sa le faci?

1.

2.


3.


4.


5.


6.


7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!