Indiferent că ai unghiile lungi, scurte, naturale sau cu gel, ți-am pregătit 20 modele de unghii de vară. Este sezonul culorilor intense, vesele, al modelelor îndrăznețe, așa că nu a fost prea dificil să găsim câteva surse de inspirație pentru următoarea ta programare la manichiură.

Orice pasionată de beauty are salvate deja câteva modele de unghii în colecțiile de pe Instagram. Însă tendințele sunt în continuă schimbare, apar în permanență noi modele, noi nuanțe trendy, noi desene pe care cu siguranță vei dori să le încerci. Noi am „cules” câteva și ți le arătăm în galeria foto de mai sus.

Totuși, pentru a nu intra complet neinițiate în această discuție despre manichiură, ți-am pregătit și un scurt ghid al tendințelor sezonului.

Desene fructate

Un trend major pe care l-am observat sezonul acesta în materie de modele de manichiură sunt desenele fructate. Ilustrațiile sub formă de cireșe și citrice sunt cele mai des întâlnite, și din fericire arată minunat atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. Aceste desene implică și folosirea unor culori intense, care cu siguranță se poartă în sezonul actual.

1.

2.

3.

Modele geometrice

O mulțime dintre modele de unghii de pe care le-am descoperit în căutarea mea conțin forme geometrice. Mi-au plăcut cel mai mult pentru că nu implică nicio regulă: o serie de forme cu linii drepte colorate haotic pot arăta minunat pe unghii. Vei vedea despre ce vorbesc în galeria foto, unde am adăugat câteva imagini care vorbesc de la sine.

4.

5.

6.

Unghiile holografice

Celebrul trend al unghiilor sirenă, extrem de purtat anul trecut, revine în forță în primavara 2019. Este unul dintre cele mai cool modele de unghii de primăvară și arată foarte cool în fotografii. Esențială este acea textură holografică pe care tehniciana o adaugă peste culori pastelate precum bleo, turquoise, roz prăfuit și sau mov stins.

7.

8.

9.

Inspirație din natură

Un alt trend care ne-a atras atenția este tendința de a ne lua inspirația din natură. Sunt foarte cool acele modele ilustrate în formă de frunze, pentru care manichiuristele folosesc nuanțe închise de verde pe un fundal alb sau roz retro. Chiar și cactușii se încadrează în acest trend și ne amintesc de acel vibe de American Dream.

10.

11.

12.

Culori solare

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra! 💖