S-a dus vremea cand pretul era un impediment pentru a avea scari interioare placate cu lemn. Acum poti beneficia de stilul rafinat, de eleganta si de diversitatea modelelor de scari din lemn de pe piata la preturi decente. Ramai cu mine sa vezi idei superbe cu modele de scari interioare placate cu lemn.

Felicitari pentru ca ai ales scari interioare din lemn pentru casa ta. Poti alege intre a placa cu lemn, atat treptele cat si contratreptele, sau poti merge pe o linie simpla in care treptele sunt placate cu lemn si contratreptele au culoarea peretilor. Balustrada poate fi tot din lemn, inox sau o poti realiza din fier forjat sau chiar din sticla.

Sa vedem cateva modele si la final mai povestim cate ceva despre scarile interioare placate cu lemn:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

19.

20.

Acum, ca ai vazut aceste modele frumoase, trebuie sa stii cate ceva despre scarile interioare placate cu lemn. Ai la indemana o gama variata de esente de lemn din care sunt fabricate treptele, contratreptele sau balustradele. Fie ca este vorba de lemn masiv natural neprelucrat sau lemn masiv produs prin tehnologia Finger Joint, treptele si contrateptele cele mai utilizate sunt cele de stejar, fag, frasin si paltin.

Dar, in teorie, poti alege orice esenta de lemn doresti pentru treptele tale. Poti sa cumperi panourile din lemn cu care vei placa scarile direct din comert, este cea mai ieftina si facila varianta, sau poti sa le faci la comanda intr-un atelier specializat.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți urmări si pe Artifabro.