Dacă adori lemnul in baie trebuie sa vezi aceste poze.

1.
Amenajarea baii cu gresie si faianta o poate face oricine. Am postat pe acest site mii de idei, unele de o frumusete rara. Dar o baie nu se rezuma neaparat doar la gresie si faianta. Astazi voi aborda idei de bai deosebite ,vintage, rustice sau moderne, cu lemnul in centrul atentiei.

Cui nu ii place lemnul ! Este un material natural care devine din ce in ce mai interesant odata cu trecerea timpului. In baie il gasesti rar dar si cand il descoperi baia respectiva arata intr-un mare fel. Despre lemn vom discuta in continuare si iti voi prezenta niste idei de 5 stele. Ramai cu Idei Amenajari si nu vei fi dezamagit.

Ce materiale sa combini cu lemnul pentru o amenajare reusita a baii. Fara doar si poate piatra este materialul care se potriveste la orice amenajare cu lemn. Fie ca vorbim de piatra naturala de rau sau de munte, piatra naturala fasonata( marmura, granit, ardezie etc) sau piatra decorativa, alaturi de o portiune de lemn decorul din baie capata un aspect spectaculos.

Cum putem folosi lemnul la amenajarea unei bai. Cele mai multe bai amenajate cu lemn folosesc acest material in loc de faianta pe unul sau mai multi pereti. De regula nu se placheaza lemn in zona dusului. Dar am vazut si bai unde pardoseala este placata cu lemn. Unii oameni, iubitori de lemn, il folosesc chiar si la obiectele sanitare si celelalte accesorii din baie. In imaginile atasate poti sa vezi mai multe exemple de bai mici si mari.

Tu iubesti lemnul in baie?

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți urmări si pe Artifabro.