Odată apărute în casă, plantele de interior nu mai dispar niciodată. Cu timpul, acestea cresc și apare necesitatea de a le oferi nu doar pervazurile, dar și spațiu suplimentar.

O soluție excelentă în acest caz ar fi un suport de podea. Construcțiile din lemn, din fier forjat și cele împletite se încadrează frumos în interior.

Ele pot avea diferite aspecte, variază în funcție de dimensiune și formă, dar toate vor îndeplini aceeași funcție. Decizia de a face suportul de sine stătător este pe deplin justificată.

În acest caz, puteți lua în considerare dimensiunea și numărul de plante, amplasarea construcției, stilul camerei. Puteți adapta sub un astfel de suport orice scări sau etajere nefolosite, adăugând rafturi, separatoare sau chiar roți.

Există o mulțime de idei pentru crearea suporturilor elegante pentru flori. Ele diferă în dependență de gradul de complexitate a construcției și timpul și materialele necesare pentru realizarea proiectului.

Fiecare suport este unic și frumos în felul său. Iată doar câteva exemple demne de urmat. După examinarea detaliată a opțiunilor propuse, este mai ușor să inventați ceva personalizat, care ar corespunde interiorului și numărului de plante.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.