Fiecare dintre nativele zodiacului este avantajata, din punct de vedere al aspectului de anumite tunsori, coafuri care li se potrivesc cel mai bine. Aadar, in functie de caracterul specific al fiecarei zodii exista un anumit look ce sepotriveste, dupa cum urmeaza:

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – BERBEC

Nativele din Berbec sunt firi carora le place sa se impuna in orice situatie. Datorita acestui lucru, au nevoie si deun look pe masura, Astfel, tunsorile pixie, care ies in evidenta, le sunt cele mai potrivite.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – TAUR

Nativele din aur sunt persoane perseverente, caracterizate de seriozitate. Pentru a evidentia si mai mult aceste trasaturi, nativele din Taut ar trebui sa aleag tunsori, coafuri cu breton inegal si sa isi indrepte parul.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – GEMENI

Femeile din zodia Gemeni sunt foarte efervescente si destul de sexuale. Pentru a isi intari aceste caracteristici, ar trebui sa opteze pentru tunsori medii si sa isi onduleze parul. Acest tip de coafura le va scoate si mai mult in evidenta trasaturile feminine.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – RAC

Femeile din Rac sunt unele dintre cele mai romantice firi ale zodiacului. Aceasta trasatura a caracterului poate fi scoasa in evidenta prin tunsori usor filate, care sa le dea aerul de visatoare.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – LEU

Femeile din Leu sunt cracterizate de puterea pe care o emana prin propriul caracter. Pentru a intari ideea de femeie independenta dar in acelasi timp sexy, femeile din Leu ar trebui sa aleaga tunsorile bob.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – FECIOARA

Fecioarele sunt caracterizate de nevoia de a “vana” in permanenta, fie ocazii si oportunitati fie persoane de care sa se indragosteasca. Pentru ele cele mai potrivite tunsori sunt cele cu parul lung, drept si carare pe mijloc.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – BALANTA

Nativele din Balanta doresc sa fie mereu elegante, asa ca ar fi indicat sa opteze pentru o tunsoare in scari, indiferent de lungimea parului.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – SCORPION

Femeile din scorpion sunt femei carora le place libertatea. Astfel, au nevoie de un look cat se poate de “aerian” care este scos cel mai bine in evidenta de tunsorile medii, cu parul semi-ondulat.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – SAGETATOR

Femeile din Sagetator sunt femei jucause asa ca pentru a intari aceasta trasatura de caracter ar trebui sa opteze pentru o tunsoare destul de indrazneata. Cel mai bine li se potriveste tunsoarea pixie cu breton

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – CAPRICORN

Adora simplitatea si lucrurile de bun gust! Asa ca femeilor din Capricorn li se potrivesc cel mai bine tunsorile office, fie ca sunt pentru parul lung, prinse in coada de cal, fie ca sunt tunsori drepte, pentru parul mediu.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – VARSATOR

Senzuale din fire, femilor din Varsator li se potrivesc cel mai bine tunsorile cu carare intr-o parte, un fel de semi-bob care sa le acopere ocazional o parte din fata.

Tunsori, coafuri, in functie de zodie – PESTI

Femeile din Pesti doresc mereu sa se impuna, asa ca cel mai bine li se potriveste o tunsoare cu breton drept, care sa intareasca trasaturile feminine ale fetei.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!