În ultimii ani manichiura a devenit o preocupare a multor femei, care au grijă de imaginea sa. Anume din acest considerent, redacția noastră a decis să vă prezinte cele mai actuale tendințe în nail art și anume să vă povestim despre culoarea cea mai actuală în sezonul de primăvara-vara.

Manichiura Burgundy, fără ezitare poate fi numită una din cele mai potrivite pentru sezonul de toamnă-iarnă. Culoarea burgundy este una din puținele culori, care se potrivește perfect cu toată gama de culori tomnatice. Intensitatea și pasiunea acestei culori și varietatea mare de nuanțe completează perfect imaginea oricărei femei, indiferent de vârstă, stil sau preferințe.

Această culoare este greu să o numești discretă, deși în combinație cu o ținută sobră, culoarea burgundy formează o imagine ideală, potrivită atmosferei de birou.

Designul, cu una din cele mai actuale nuanțe de roșu poate fi divers: începând de la un model de manichiură monocromatică, până la o manichiură cu un decor complex, care conține elemente și culori suplimentare.

O manichiură superbă, care va întoarce capetele tuturor, puteți crea dacă combinați culoarea burgundy cu nuanțele silver sau gold.

Culoarea burgundy este potrivită pentru a crea o manichiură frumoasă pe unghii de diferită lungime. Cea mai reușită alegere a manichiurii burgundy, este considerată cea cu unghii mate, care reprezintă esența rafinamentului.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!