Deseori, modelele de unghii simple și elegante pun accentul pe simplitatea, dar şi pe detaliile atent alese. Cum unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei, trebuie să le acorzi atenţie. Pentru fiecare petrecere sau eveniment special, alegi cu grijă ținuta, accesoriile, machiajul și coafura. Nici manichiura nu trebuie trecută cu vederea!

Unghii perlate

Lacurile de unghii cu efect perlat sunt extrem de elegante și delicate. Spre deosebire de celelalte, rafinamentul acestui model este cel mai bine complimentat prin accesorii și piese vestimentare la fel de subtile.

1.

2.

3.

4.

Unghii cu „foiță de aur”

Manichiura cu aspect de „foiță de aur” este deja preferata marilor fashioniste ale lumii. În realizare, poți apela la clasicul nude sau la negru, însă cu puțină imaginație și culoare, modelul ales ar putea fi mult mai spectaculos.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Unghii magnetice

Îndrăznește să ieși din zona ta de confort! Deși sunt ceva mai greu de purtat și asortat, asta pentru că unghiile magnetice sunt cu atât mai spectaculoase cu cât nuanța ojei este mai închisă, această manichiură te poate face să strălucești.

11.

12.

13.

14.

15.

Unghii mate

Designul unghiilor mate poate fi o alternativă senzațională a unghiilor lucioase obișnuite. Sezonul acesta, manichiura mată a intrat rapid în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor. Dacă ești atrasă de un stil clasic, potrivit pentru orice ocazie, nu poți da greș cu unghiile mate!

16.

17.

18.

19.

20.

Unghii french

Manichiura french arată grozav atât pe unghiile scurte, cât și pe unghiile lungi, indiferent de forma lor. În plus, este ușor adaptabilă și poate fi transformată rapid dintr-o variantă clasică într-una jovială și modernă.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!