Ai parul lung, lipsit de volum si care arata decent doar dupa o programare la salon? Daca produsele pentru volum sunt doar o solutie de moment, care nu te multumeste, o schimbare a tunsorii este solutia pentru tine.
Tunsoarea în V, cu breton lung, filat , este cea mai populara tunsoare pentru parul lung. Este tunsoarea perfecta, indiferent de textura, ideala atat pentru parul lung ondulat cat si pentru parul lung drept.

Avantajul este ca ai o multime de modele de tunsori pe care poti sa le alegi. Selectia de modele de tunsori de mai jos cuprinde cele mai populare modele de tumsori in V pentru parul lung.

O tunsoare in v, este alegerea ideala daca ai parul cret, rebel, greu de aranjat. Totodata daca ai fata rotunda sau patrata sau, sau fruntea lata, bretonul lung filat, va echilibra trasaturile fetei.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤