În primăvara aceasta, unghiile baby boomer vor lua cu asalt tendințele în materie de frumusețe, iar tu te vei putea bucura de mâini îngrijite, cu aspect elegant și clasic, dar care nu trec neobservate!

Dacă ești adepta dulcelui stil clasic, atunci manichiura baby boomer este pentru tine. Delicată și extrem de feminină, manichiura baby boomer vine în întâmpinarea tuturor femeilor care știu că frumusețea și feminitatea nu au legătură cu stridența, nici cu aspectul ostentativ.

Ce sunt unghiile baby boomer

Cu o delicatețe specific franțuzească, menită să îmbine feminitatea și senzualitatea, unghiile baby boomer recurg la împletirea perfectă a rozului mat cu albul sidefat, într-un degrade perfect, creând un aspect fără cusur. Pentru mai multă strălucire, unele femei aleg să finiseze totul cu un glitter argintiu subtil.

1.

2.

De ce se numesc unghii baby boomer

Nu ești singura care se întreabă de ce clasica manichiura french a fost reinventată sub denumirea de baby boomer. Totuși, răspunsul întârzie să apară. Singura care a oferit o explicație a fost Bethel Coleman, nail-artist experimentat. Potrivit acesteia, după al Doilea Război Mondial, în perioada premergătoare anului 1964, s-a născut un număr considerabil de copii, media anuală ajungând la 4 milioane! În această perioadă, numită și baby-booming, cele mai populare culori ale unghiilor femeilor erau roșu aprins, roz și alb. Combinația acestora ar putea conduce la ceea ce numim astăzi unghii baby boomer.

Așadar, din motive care par a fi evidente, aceasta este explicația pentru care trendul a fost numit baby boomer. Vechea tendință în materie de unghii, clasică și totuși mereu actuală, revine în formă de migdală și transformă o manichiura simpla într-una rafinată, care se încadrează cu ușurință în categoria nail-art.

Culorile unghiilor baby boomer

Manichiura baby boomer cucerește tendințele prin procesul creativ de realizare a formei și a nuanței perfecte, esența tehnicii unghiilor baby boomer fiind colorarea graduală a marginilor cu alb și completarea spațiilor cu roz mat, creând o împletire perfectă între două culori delicate și un aspect clasic ireproșabil.

4.

5.

6.

Deși manichiura baby boomer este realizată, cel mai adesea, pe unghii lungi, în formă de migdală, acestea pot fi și scurte, perfect rotunjite sau pătrate, iar glitterul sau o ojă roz sidefată poate împlini nevoia ta de strălucire – atunci când clasicul mat este prea fad pentru preferințele tale. Foarte multe persoane recurg la mici aplicații, astfel că unghiile baby boomer sunt o combinație perfectă între clasic și elegant, modern și strălucitor!

7.

Manichiura este o artă destul de dificil de stăpânit. Deși, teoretic, orice femeie își poate face cu ușurință unghiile acasă, o manichiură impecabilă presupune nu doar îndemânare, ci și imaginație, creativitate și pasiune pentru frumusețe.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17. 18.

19.

20.

21.

22.

23.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *