Află cine sunt vedetele de la Hollywood care adoră oja gri şi care sunt motivele din spatele alegerilor lor.

Nuanţele de gri se menţin în tendinţe de câteva sezoane bune deja. Fie că vorbim de haine, fie că vorbim de make-up sau de lacuri de unghii, nuanţele de gri sunt printre cele mai purtate, motivul principal fiind faptul că sunt uşor de asortat cu orice. Vedetele de la Hollywood ştiu acest lucru şi profită de uşurinţa cu care griurile pot fi asortate. Iată câteva exemple:

Heidi Klum, Julia Roberts şi Margot Robbie poartă adesea nonculori – alb şi negru – astfel că deseori aleg lacuri de unghii în nuanţe de gri, care să se potrivească perfect cu ţinutele lor.

Pe de altă parte, frumoasa Marion Cotillard experimentează mereu cu ajutorul culorilor tari, electrice chiar, însă rămâne fidelă ojei gri, indiferent de situaţie.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul actriţei Kate Mara – chiar dacă nici ei nu îi e teamă de culorile vibrante, atunci când vine vorba de vestimentaţie, manichiura sa rămâne aproape mereu nude, iar nuanţele de gri se numără printre preferatele sale.

Iată câteva modele de unghii gri!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!