Primavara este anotimpul schimbarilor, asa ca este momentul sa incerci ceva nou in domeniul infrumusetarii. Decoreaza-ti unghiile cu cele mai frumoase modele de manichiura de primavara, pentru a-ti crea un aspect unic si fermecator.

Esti o fire vesela si adori buburuzele? Ei bine, avem modele de primavara perfecte pentru tine. Gargaritele au devenit un adevarat model de inspiratie pentru domeniul beauty si vestimentar, avand in vedere ca sunt nelipsite de cateva sezoane.

Cum realizezi un model de unghii de primavara?

Incearca si tu modele de unghii de primavara cu gargarite! Iata cum!

In primul rand, ai nevoie de o baza de culoare rosie. Dupa ce aplici oja, asteapta ca aceasta sa se usuce bine, pentru a preveni accidentele.

Traseaza o dunga groasa cu oja neagra, apoi coloreaza si spatiul de jos sau varful unghiei dintr-o miscare. Trage perpendicular o linie mai subtire si, cu ajutorul unei agrafe, fa cateva pete negre. Asteapta sa se usuce modelul realizat pana acum, dupa care ia o oja alba si realizeaza doua buline. La final pune doua puncte in mijlocul petelor albe. Ai obtinut o gargarita simpatica, nu-i asa? Realizeaza modelul si la celelalte unghii, daca iti doresti sau doar pe inelar.

Incepe noul anotimp intr-un mod unic si bucura-te de revenirea la viata a naturii, realizand cele mai frumoase modele de unghii de primavara.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!