Reactia noastra fata de o culoare este instantanee si are un impact profund asupra alegerilor pe care le facem in viata de zi cu zi.

O culoare specifica celor care se cred prea sofisticati pentru a mai fi fascinati de senzatiile sexului salbatic.Pentru a gusta din placerile genuine ale senzualitatii, ei trebuie sa isi lase deoparte cerebralitatea si sa se dedice trairii pure. De altfel este nuanta femeii stapane pe sine, increzatoare, sincere, careia nu-i e teama sa-si exprime emotiile si opiniile, oricat de intime ar fi ele. Cu violet pe unghii, ai chef de barfa, iar de munca mai putin. Foloseste oja asta cand iesi la sueta cu fetele!

Violetul este culoarea care atrage atentie, scoate in evidenta firea colerica ,este purtata de femeia care spune verde in fata ce are de spus; este o persoana plina de energie si uneori cade intr-o tristete profunda.

Violet deschis – Violetul deschis este o combinatie de roz si violet , o nuanta a feminitatii constiente si increzatoare in sine .O culoare specifica unei femei gratioase care isi stapaneste emotiile si reactiile.

Violet inchis – O marca a regalitatii care , atunci cand apare pe unghii , este specifica unei femei increzatoare in sine , careia nu ii este frica sa isi exprime opiniile adesea foarte personale.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25,

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!