Rețelele de socializare au devenit extrem de utile când vine vorba de setarea de noi trenduri. În această toamnă conturarea a trecut de pe față și picioare pe unghii. Acest trend a început să facă furori la New York Fashion Week pentru ca apoi să îl vedem din ce în ce mai des în postările de pe Instagram.

Iată câteva exemple de conturare a unghiilor.

  1. Negru pe mijloc. La prezentarea Vera Wang le-am văzut prima oară și ne-am îndrăgostit.

2. Metalic. Această manichiură se poate face foarte simplu. Poți folosi oja clasică, bezi transferabile sau benzi drepte metalice pe care lipești pe unghii.

3. Roz, albastru și roșu. La prezentare Gucii, modelele au purtat astfel de manichiuri îndrăznețe. Ai nevoie de lacuri de unghii ce includ o pensulă subțire pentru a trasa linii precise.

4. Vara pe unghii. O manichiură contur poți realiza cu o bază deschisă la culoare și un centru în culori de vară (orange, albastru, galben).

5. Fals, negru si mov. Dacă nu îți este teamă de unghiile false pot încerca această manichiură contour în culori tari.

6. Contur la vârf. Unghiile pot fi conturate folosind ojă alb doar pe vârful lor. Manichiura este mai spectaculoasă dacă unghiile sunt tăiate stilleto.

7. Subtil. Poți folosi două nuanțe ale aceleași culori pentru un efect discret.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!