Stilul de manichiură „negative space“ sau „blank space“ nail-art este un trend puternic în 2019 și foarte de efect, pe orice formă de unghii.

Cum arată?

Pe o bază albastră, bleumarin, negru, alb pictează astre, constelații, planete, fără să fii foarte precisă sau simetrică. Lasă-ți imaginația să zburde și vezi ce iese în final.

„Negative space nail art“ este o tehnică de ultima oră în domeniul manichiurii, spune Cătălina Stoica, Nail Expert. Însă acest trend este cu atât mai spectaculos cu cât el se focusează pe unghiile naturale. O unghie naturală, sănătoasă, pusă în valoare de un lac negru este wow. Este un trend simplu, dar totodată cu un puternic aer avangardist. Designul și formele geometrice au căpătat acum un elan de primăvară prin mixarea culorilor strălucitoare și a  pastelurilor. Totul în cadrul unei singure culori de bază (de regulă, alb sau negru).

1.

Totodată, vibe-ul noului sezon se resimite și la nivel de accese de culoare cum ar fi roșul, albastrul, albul. Anul acesta, manichiura „negative space“ va căpăta o formă mai precisă, mai geometrică.

2.

3.

4.

5.

6.

7. 8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!