In mod normal cuvantul caviar ne duce cu gandul la un deliciu culinar ce are o semnificatie profunda si plina de trimiteri: bogatia. Insa cum in zilele noatre se poate face cu usurinta fusion intre mai multe domenii de activitate, nici domaniul beauty si cel culinar nu au stat mai cuminti. Si astfel a luat nastere datorita aspectului asemanator cu al minunatului produs alimentar, manichiura Caviar.Dupa cum trend-urile se schimba de la o zi la alta, noutatile venind pe neasteptate, acest tip de manichiura nu ar trebui sa mai starneasca mirarea. Primavara 2013 a adus in prim plan cateva modele de manichiura absolut senzationale printre care enumeram unghiie ce imita pielea, unghiile 3D, folia de transfer, manichiura de catifea, oja cu particule magnetice si nu in ultimul rand manichiura caviar.

Produsa initial de engelzii de la Ciate,in perioada de inceput se gasea pe piata in trei nuante: alb perla, bleumarin si multi-color. Acum, chiar daca nu a trecut prea mult timp de la lansarea produsului orice femeie doritoare are o intreaga paleta de culori de unde poate sa aleaga modelul dorit in functie de preferinte.

Insa ce este manichiura Caviar? Cel mai simplu kit de manichiura Caviar contine urmatoarele produse: un lac de unghii care reprezinta baza, un ciocanel cu deosebitele bilute si o mica palnie pentru va starnge surplusul ramas in urma lipirii unghiilor.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!