Acum ca soarele binevoiește sa ne facă vizite mai dese, semn ca primăvară și-a făcut intrarea triumfala, cred ca e timpul pentru schimbări. Si cum noi femeile suntem niste profesioniste, desigur ca schimbările pe care le facem sunt menite sa lase pe toată lumea cu gura deschisa. Fie ca ne schimbam culoarea la par, fie ca ne tundem, fie ca pur si simplu ne schimbam felul de a ne imbraca, reușim sa surprindem prin alegeri spectaculoase. Daca si pe tine te îndeamnă vremea frumoasa sa faci o schimbare la look-ul tau, eu zic sa incepi cu parul.

Ti-am pregătit noile modele de tunsori, ca sa ai de unde alege.

1. Scurt – daca esti o fire mai rebela si de obicei cand ai chef de schimbari, preferi schimbarile radicale, tunde-te scurt! Bretonul acestei tunsori este absolut senzational, iti va da un aer jucaus si sexy. Mai ales ca tunsorile scurte incep sa se poarte din nou. Daca anul trecut a fost anul bobului si al tunsorilor medii, anul acesta e sezonul extremelor, fie scurt, fie lung.

1.1

1.2

1.3

1.4

1.5

1.6

1.7

1.8

1.9

2.Clasic bob- daca nu vrei ceva super complicat si rebel, poti sa încerci un bob echilibrat, pana la umeri, cu breton tăiat super drept. Eleganta acestei tunsori te va evidenția, iar daca alegi sa te vopsești un roșcat aluna, vei atrage si mai multe priviri. Ai grija insa, daca ai fata rotunda, nu prea ti se potrivește aceasta tunsoare, mai bine încearcă ceva care sa nu-ti evidențieze linia.

2.1

2.2

2.3

2.4

2.5

2.6

2.7

2.8

2.9

3. Mediu, cu breton lung-tunsoarea aceasta li se potrivește foarte bine celor cu fata rotunda sau ovala. Bretonul lung, pe o parte, taie impresia de rotund, oferind un echilibru plăcut chipului. Cat despre culoare, trebuie sa recunoști ca acest auriu ca spicul graului arata foarte bine. Vei putea incerca si un bronz discret, daca tot vine căldura.

3.1

3.2

3.3

3.4

3.4

3.5

3.6

3.7

3.8

3.9

4. Lung, cu breton- daca ai parul lung si nu stii cum sa-ti mai inviorezi look-ul, te sfatuiesc sa incerci un breton lung, combinat cu suvite facute cu ondulatorul. Tunsoarea iti va da un plus de tonus, facandu-te sa pari mai tanara si mai plina de viata. Uita de parul perfect indreptat, moda lui s-a dus. Acum se poarta messy si wild.

4.1

4.2

4.4

4.5

4.6

4.7

4.8

4.9


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!