Coafura sau tunsoarea sunt aspecte foarte importante, pentru că îți schimbă înfățișarea și te poate ajuta să scoți evidență trăsăturile feței. Volum, un par sănătos si un bun ondulator iti sunt necesare pentru a obține coafuri cu bucle pe care sa le poti purta pe timp de seara la un eveniment.

Coafurile cu parul creț arata natural, senzual, feminin, fermecător și pur și simplu frumos. Nici un om nu poate rezista părului care cade pe gât sau umeri, bucle sau valuri senzoriale.
Buclele sunt coafuri atât de glam încât nu trebuie sa ne mire ca vedetele apelează întotdeauna la ele. Pe un par bogat coafura cu bucle capata un aspect ușor teatral, greu de imaginat ca ar putea fi obținut atât de ușor de o simpla muritoare. Alteori, buclele sunt doar partea văzută a coafurii, caci in spate hair stiliști apelează si la alte tehnici.
Buclele sunt coafuri de zi sau de seara la care poate apela oricine, indiferent de lungimea parului. Domoale sau sălbatice, întotdeauna te ajuta sa obții efectul scontat.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

N-am putea sa nu amintim și buclele retro, cu aspect Hollywoodian.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!