Celebritățile își schimbă adesea look-ul pentru rolurile pe care le interpretează, pentru campanii sau videoclipuri.

Dar sunt și unele vedete care preferă să-și păstreze același stil de-a lungul anilior, iar atunci când fac schimbări radicale, atrag atenția tuturor.

Iată câteva staruri care s-au transformat brusc și au făcut schimbări radicale de look:

Madonna

Când și-a început cariera, Madonna era brunetă. Regina muzicii pop și-a schimbat de câteva ori aspectul de-a lungul anilor: de la brunetă cu părul scurt a devenit blondă cu părul lung, acesta din urmă devenind un look emblematic pentru vedetă. De curând, Madonna și-a șocat fanii cu o nouă imagine. În prezent este  brunetă, cu părul scurt și ondulat.

1.

2.

3.

Megan Fox

Megan Fox și-a luat adio de la părul său lung și negru. Actrița are acum părul tuns bob, cu bucle definite, o schimbare pe care a făcut-o pentru rolul din “Jangsa-ri 9.15”. Megan interpretează rolul lui Marguerite Higgins, prima femeie din istorie care a câștigat premiul Pulitzer pentru corespondent străin.

4.

5.

6.

Gigi Hadid

Gigi Hadid este dificil de recunoscut în noua campanie Prada. Supermodelul are părul tuns foarte scurt și sprâncenele decolorate. Look-ul său pare să amintească de Twiggy, celebrul supermodel britanic din anii ’60.

7.

8.

9.

10.

Naomi Campbell

Supermodelul Naomi Campbell și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Paris din acest an având un look cu totul neașteptat. Naomi a renunțat la părul său foarte lung și drept în favoarea unei tunsori scurte cu păr creț. Motivul pentru care modelul a făcut această schimbare ține de sănătatea părului său natural, care a fost puternic afectat de purtarea extensiilor de păr ani la rând. Vedeta încearcă să-și regenereze podoaba capilară după ce și-a pierdut complet părul.

11.

12.

13.

14.

John Travolta

Actorul în vârstă de 64 de ani s-a ras pe cap la sfârșitul anului trecut. Se pare că fanii săi au fost încântați de schimbarea de look făcută de Travolta. Aceștia l-au felicitat pe Instagram pentru noul look.

15.

16.

17.

18.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey este recunoscut pentru schimbările radicale de look pe care le face pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează. În prezent, acesta lucrează la producția filmului “The Beach Bum” și are un look hippie, cu părul lung și decolorat.

19.

20.

21.

22.

23.

Kit Harington

Kit Harington este asociat adesea cu personajul care l-a făcut celebru, Jon Snow, din serialul de succes “Game of Thrones”. Cu părul lung și fără barbă, Kit este dificil de recunoscut. Actorul a surprins pe toată lumea la premiera filmului “How to Train Your Dragon: The Hidden World”, unde a apărut cu părul scurt și mustață.

24.

25.

26.

27.

28.

Kylie Jenner

Kylie Jenner este un adevărat cameleon. Starleta își schimbă atât de des tunsoarea și culoarea părului încât este dificil de spus cum arată în fiecare săptămână. Secretul său se pare că sunt perucile, la care vedeta apelează des pentru a-și schimba look-ul. În acest an, până în prezent, Kylie a avut părul albastru și negru.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

Zac Efron

Actorul american care a debutat în filme pentru copii are în prezent un nou look. Zac Efron și-a făcut apariția la Festivalul de Film Sundance având părul blond. Probabil schimbarea radicală a fost făcută pentru unul dintre rolurile pe care le interpretează.

37.

38.

39.

40.

41.

Sophie Turner

Actrița britanică a devenit faimoasă datorită rolului Sansa Stark din serialul Game of Thrones. Sophie era recunoscută pentru părul roșcat, dar în prezent arată precum o divă din Epoca de Aur a Hollywood-ului, având părul blond platinat și bucle perfect definite.

42.

43.

44.

45.

46.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!