Hair stiliștii au decretat: primăvara aceasta se poartă coafuri cool, șic și ușor de realizat totodată. Am tras cu ochiul în culisele prezentărilor de la Săptămânile Modei și ți-am pregătit câteva inspirații pentru o coafură spectaculoasă de Paște.

Indiferent de planurile pe care ți le-ai făcut de Sărbători, sunt sigură că vrei să atragi toate privirile celor din jur. Iar la acest capitol, coafura trebuie să primeze obligatoriu. Așadar, înarmează-te cu produse de styling, accesorii inedite și puțină răbdare.

Coafuri de Paște pentru părul scurt

Perfect întins

Dacă ai o tunsoare bob scurt, îți recomand să apelezi la proprietățile unei plăci de întins părul cu care să îți îndrepți perfect șuvițele. Sezonul acesta se poartă coafurile geometrice, impecabile, cu infuzii arhitecturale.

1.

2.

3.

Look vintage

Îndrăznește să alegi un vibe vintage pentru podoaba ta capilară! Pentru un vibe precum cel din prezentarea Moschino, ondulează vârfurile cu ajutorul unui ondulator sau a unei perii speciale, apoi prinde-l în părțile laterale. Ca să te asigură că hairstyling-ul va rezista, nu uita să pulverizezi un spray fixativ cu fixare medie!

4.

5.

6.

7.

8.

Coafuri de Paște pentru părul mediu

Direcție romantică

Dacă ești o fire delicată, o coafură ultrafeminină ți se va potrivi mănușă. Menține textura naturală a șuvițelor tale, aplică un ulei pentru a hidrata vârfurile în profunzime, apoi optează pentru o pudră pentru volum. Cărarea pe mijloc va intensifica și mai mult aerul diafan.

9.

10.

11.

12.

Alură rebelă

Stilul messy nu are dată de expirare. Sau cel puțin așa consideră experții din spatele look-ului creat pentru show-ul Sportmax. Dacă este evidențiat și printr-o coadă de cal la baza cefei, atunci este minunat.

13.

14.

15.

Coafuri de Paște pentru părul lung

Coc rafinat

Acest stil de coafură este reinterpretat odată cu venirea fiecărui sezon nou. Iată că primăvara aceasta cocul la ceafă este mult mai ușor de realizat decât până acum. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți prinzi șuvițele într-o coadă clasică de cal, pe care să o rulezi apoi și să o fixezi printr-o clamă maximalistă.

16.

17.

18.

19.

Onduleuri lejere

Părul purtat în valuri, pe umeri, a fost și este una dintre piesele de rezistență ale unui look reușit. Optează pentru onduleuri ultralejere, pe care să le evidențiezi prin pulverizarea unui spray pentru strălucire și ești ready pentru Sărbători Pascale de poveste.

20.

21.

22.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!