Una dintre componentele esențiale ale imaginii unei manichiura trendy elegant. De la sezon la sezon, stilistii ofera idei noi unghii frumoase. S-ar părea că este deja imposibil să surprindă picturi frumoase si lac pe unghii. Cu toate acestea, nu este. Astăzi, stilistii ofera fetelor o opțiune neașteptată – manichiura cu dungi. Potrivit experților, nu contează că dungi pe unghii se uite ușor, iar acest tip de manichiura nu poate fi numit creativ. Principalul lucru este de a include fantezie și puțină imaginație. Apoi, unghiile tale vor deveni un stil de neuitat, uimitor, unic, care poate lovi peremanent.

Cel mai simplu tip de manichiura este considerat de desen pe unghii cu ajutorul unei benzi orizontale sau verticale. Acest design de unghii nu este dificil de a face, chiar acasă. În cazul în care doriți să creați rapid o imagine frumoasă, apoi o manichiura – exact ceea ce ai nevoie. Este necesar doar pentru a găsi lacuri de culoare potrivite și să vină cu direcția benzilor. Atunci când se aplică o astfel de figură sigur pentru a observa simetria. La urma urmei, astăzi asimetria într-un mod care simplifică foarte mult manichiura sarcina cu dungi.

Cel mai adesea doamnelor încearcă să facă o imagine de neuitat pentru evenimente tematice, petreceri și sărbători. Prin urmare, una dintre cele mai populare a fost lac de unghii cu dungi lucioase. Aceste cuie se poate face în mai multe moduri. Puteți aplica, de culoare la lac principal banda cu paiete. De asemenea, puteți utiliza pudra strălucitoare. Dar este considerat cel mai frumos manichiura cu dungi lucioase pe fundalul aceeași nuanță de lac mat.

1.

2.

3.

4.

5.

6. 7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!