Modelele de coafuri de nuntă pentru noul sezon sunt feminine și extreme de sofisticate. Dacă ți-ai pregătit deja rochia și accesoriile, trebuie neapărat să știi și care sunt cele mai noi tendințe pentru coafurile de mireasă.

1.


Boeme și creative, împletiturile au rămas în tendințele și în sezonul următor. Sunt alegerea ideală pentru a adăuga un plus de eleganță și stil unui look feminin. Coafurile cu cosițe sunt foarte versatile și pot fi purtate la o varietate de rochii clasice sau extravagante.

2.


Dacă ești o mireasă romantică și visătoare, coafurile cu flori în păr sunt perfecte pentru tine. Se potrivesc deopotriva parului lung, dar în mod deosebit avantajează părul scurt sau de lungime medie.

3.

Modelele de coafuri cu onduleuri naturale se numără printre cele mai apreciate tipuri de coafuri ale momentului. Părul cu bucle lejere, nu foarte coafat poate pune în evidență o rochie de mireasă spectaculoasă dar și o rochie de nuntă cu design clasic.

4.


5.


6.


7.


8.

9.


10.


11.


12.

13.


14.


15.


16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤