Sezonul acesta aduce cateva culori de par, perfecte pentru o schimbare de look, atat pentru blonde cat si pentru satene sau brunete.
Popularitatea blondului rose si a nuantelor de saten mov se va remarca si in urmatoarele sezoane in ceea ce privesc noile culori de par.

Insumand tot ce este mai frumos in aceste culori de par au dat nastere unei noi nuante de saten care va domina noul an.
Cum a luat nastere nuanta de saten care va domina 2019

Aceasta culoare de par este o combinatie catifelata de nuante luminoase de maro și bej, cu subtonuri delicate de roz si mov.
Pare similara cu nuantele de saten ciocolatii insa se distinge prin tonul rece si luciul metalic. In cazul blondelor, aceasta nuanta este o amintire a nuantelor de blond rose, iar in cazul satenelor, o amintire a nuantelor mov-ciocolatii.

Aceasta nuanta de saten va fi cu siguranta apreciata de adeptii nuantelor de par naturale, dar neobisnuite.

Este, de asemenea, o propunere ideala pentru cele care deja au parul saten si care doresc o schimbare moderna, in ton cu ultimele tendinte, dar care in acelasi timp nu doresc o schimbare radicala a nuantei de par.
Galerie poze – noul saten al anului 2019.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

20.

21.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤