Secretele unei manichiuri de mireasă reușite

Cum trebuie să arate unghiile în ziua nunții? În timp ce invitatele la nuntă se bucură de o libertate destul de mare, pentru viitoarea mireasă, purtătoare de inel de logodnă și verighetă, alegerea manichiurii potrivite – în ton cu rochia, accesoriile și tematica evenimentului – trece adesea printr-un întreg proces în care se testează toate alternativele.

Dacă te afli într-o astfel de situație, poți ajunge mult mai repede la modelul de manichiură dorit, dacă pornești de la regula simplă conform căreia mai puțin înseamnă mai mult. Există nenumărate tendințe legate de forma și culoarea unghiilor, diverse proceduri și aplicații prin care le poți schimba aspectul, însă nu este momentul să le încerci pe cele mai extravagante dintre acestea în ziua nunții. Iată cum poți face cele mai bune alegeri.

Cuvântul-cheie în cazul manichiurii de mireasă perfecte, cu atât mai mult dacă ai ales clasica rochie albă, este simplitatea. Chiar și în cazul unei ținute originale și colorate, este recomandat să alegi o manichiură care să lase rochia și pantofii să strălucească.

Asta nu înseamnă, însă, că nu ai la dispoziție modele de manichiură dintre cele mai diverse, de la unghiile naturale, protejate cu lac transparent și modele de tip French (cu variantele: clasic, drept sau semilună), până la manichiura realizată cu gel sau cu acryl, la care poți adăuga imprimeuri și strasuri.

În cazul unghiilor naturale, alături de lacul transparent, alegerea se poate îndrepta către oja clasică sau cea semipermanentă. Această ultimă variantă are avantajul unui grad de rezistență ridicat, însă procedura – realizată în saloanele profesionale – nu trebuie utilizată mai mult de două ori pe an, deoarece poate duce la subțierea stratului de cheratină care protejează unghia naturală.

Dacă ai unghiile fragile, predispuse la rupere, o variantă mai bună pentru ziua nunții, când nu îți dorești surprize neplăcute, ar putea fi manichiura cu gel. Aceasta asigură un aspect impecabil, permite inserarea de elemente decorative și rezistă o perioadă îndelungată. În plus, poți alege, pentru inelar, o nuanță diferită, dar în ton cu nuanța de bază aplicată pe toate celelalte unghii.

În privința formei, evită unghiile lungi și ascuțite și alege, în schimb, o lungime medie sau scurtă și manichiură rotundă, ovală, pătrată, sau chiar în formă de migdală.

1.

2.

3.

4

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤