Manichiura French pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazia pentru care îți pregătești manichiura. Modelul French este unul extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele. Pentru a-ți face alegerea mai simplă, am selectat 10 modele care ne-au atras atenția.

Unghiile French sunt manichiura clasică pe care toată lumea o iubește. Sunt simple, versatile, ușor de realizat și de purtat. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie o manichiură pentru un eveniment, unghiile French te vor salva în ambele situații.

Însă dacă îți dorești o manichiură cu adevărat specială, trebuie să încerc manichiura French pe unghiile cu gel. Această tehnică permite construcția și transformarea formei unghiilor, precum și o varietate mult mai mare de modele. Da, multe modele, pentru că manichiura French nu mai arată doar așa cum o știam acum mulți ani (unghia pictată într-o culoare apropiată cu a pielii și vârful unghiei alb), ci a primit o mulțime de interpretări moderne și foarte atractive.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤