A apus suprematia unghiilor patrate! Unghiile sub forma migdalei au devenit foarte populare primăvara aceasta. Sunt conice, au varful oval si putin ascutit, alungind mult forma unghiei. Din fericire, se potrivesc oricarui tip de mana, asadar nu iti mai ramane decat sa le gasesti “decorul” potrivit!
1.

2. Unghii pepitePentru o tinuta marinareasca, unghiile conice vopsite in patratele alb-albastre sunt perfecte. Contrastul puternic le face greu de trecut cu vederea. Poti opta si pentru combinatia alb-roz, mult mai vesela si mai jucausa.

3.

4.

5.

6.

7.

8. Unghiile metalice- Unghiile metalice sunt ultima fita la Hollywood si de ce nu ar ajunge si pe meleaguri mioritice. Arata spectaculos si pot inlocui cu succes orice accesoriu pretios pentru degetele tale. Le poti purta ziua, la o tinuta casual, sau poti aborda acest tip de manichiura seara, la o petrecere.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤