Pentru o manichiura cu adevarat regala, nu ezita sa apelezi la pietre colorate pentru unghii. Ele pot fi puse in evidenta de desene fine in nuante de bronz sau auriu. Arata cu adevarat spectaculos si sunt potrivite mai ales pentru evenimentele speciale din viata ta.

Pietricelele pentru unghii Swarovski sunt accesorii pentru unghii care au rolul de a inobila suprafata unghiei dand intregii manichiuri o stralucire de exceptie.

Pietrele sau Cristalele SWAROVSKI se deosebesc de pietricelele clasice pentru unghii, printr-o atentie mai mare asupra detaliilor, o lustruire deosebita a fatetelor, si implicit o stralucire de invidiat.

Cristalele SWAROVSKI sunt realizate din sticla optica extrem de pura, de calitate superioara. Aceste pietre SWAROVSKI au mai multe fete (fatete), se caracterizeaza printr-o taiere precisa, cu muchii foarte fine, realizate mecanic. Efectul creat de aceste pietre este unul deosebit, o stralucire spectaculoasa, obtinuta tocmai datorita multiplelor fatete care capteaza lumina si o reflecta in sclipiri si culori atractive.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!