Deja de câteva decenii această tunsoare este una dintre cele mai populare în rândul femeilor din întreaga lume. Simplitatea, perfecțiunea liniilor și a formei, au făcut ca bob-ul să devină o tunsoare clasică și universală, care se potrivește oricărui oval al feței și oricărui tip de păr.

După ce a supraviețuit tuturor variațiilor posibile, de la părul alungit în față până la modelul foarte scurt, bob-ul a ajuns în sfârșit în categoria coafurilor clasice: lungimea dreaptă și șuvițele ușor ondulate se potrivesc tuturor, iar dacă decideți să creșteți părul, să știți că această coafură nu va pierde din formă timp de câteva luni.

1.

Șuvițele puțin mai scurte în față aranjate în straturi și părul lung trebuie purtat liber cu o cărare dreaptă: astfel părul arată foarte elegant, impresionant și adecvat oricărei situații.

În limba engleză această tunsoare se numește Shag, nu există o traducere exactă a acestui cuvânt, de aceea stiliștii numesc această tunsoare diferit. Esența tunsorii este în câteva straturi de diferită lungime a părului, un aspect neglijent natural și un breton asimetric.

2.

Este ceva mediu între tunsorile bob și pixie: părul în spate și tâmplele sunt tunse scurt. Bixie are un volum suplimentar datorită așa-numitei ”bonete”. Dacă nu doriți să renunțați la părul lung puteți crea același model de tunsoare pe părul lung. Pentru aceasta trebuie să împletiți partea inferioară a părului și să-l fixați cu câteva agrafe, în acest fel veți imita tunsoarea bixie.

Acest model este perfect pentru acele femei care își cresc părul: arată de parcă tunsoarea nu și-a pierdut forma și este foarte actuală și stilată. Modelul de tunsoare este deosebit de potrivit pentru părul dens, care se aranjează greu. Părul nu trebuie să țină nicio formă, deoarece oricum arată impecabil!

3.

Dacă preferați o tunsoare în stilul Mireille Mathieu, alegeți să purtați un breton până la mijlocul frunții.

4.

Acest model trebuie neapărat să fie combinat cu vopsirea părului în tehnica balayage: rădăcini închise la culoare și vârfuri deschise. Șuvițe bine structurate cu mult volum – aceasta este formula succesului!

5.

Dacă purtați bretonul lung, aranjați-l astfel încât să se vadă fruntea, să formați una sau mai mute cărări. Vizual această modalitate de a aranja părul vă arată mai slabă, iar grafica tunsorii este mult mai interesantă.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤