Haideṭi să aruncăm o privire către noile nuanṭe a la champagne. Blondul delicat “şampanie” şi blondul beige sunt culorile anului 2019. Iată mai jos câteva dintre starurile care şi-au vopsit deja părul în aceste nuanṭe trendy.

1.

Blondul platinat a fost culoarea anului 2018. In 2019, locul aceste culori a fost luat o altă nuanṭă de blond: blondul şampanie, o culare mai delicată, dar mai strălucitoare. Acest nou trend are şi avantajele lui. De exemplu, necesită mai putin decolorant.Este, fireste, nevoie de nişte decolorant, dar nu atât de mult. 

Creatorii de modă au adoptat şi ei aceste nuanṭe mai delicate de blond. Acest lucru a fost evident cu ocazia evenimentului Fashion Week, ediṭia primăvară-vară 2019. Un grup de modele cu alură de elfi fermecaṭi şi fluturat părul blond şi lung în timp ce prezentau modelele feminine semnate Rodarte. Părul lor strălucea în nuanṭe de blond beige şi blond şampanie.

2.

Creatorul casei Calvin Klein, Francisco Costa este recunoscut pentru modelele sale curate şi minimaliste. Anul acesta modelele precum Patricia van der Vliet şi Hanne Gaby Odiele pentru a-şi expune delicatele creaṭii. Blondul beige al acestor manechine dă impresia de inocenṭă, de senzualitate. De cealaltă parte, Anna Sui şi-a invitat admiratorii înapoi în timp, în anii ’70. Modelele sale vopsite blond beige au purtat haine puternic colorate şi accesorizate. Nu ne-a mirat faptul că doamna Hippie Chic şi-a luat modele precum Jessica Stam, o canadiancă de 25 de ani care este foart populară printre designeri. Poate că părul ei lung, blond beige, i-a adus această popularitate.

Care este diferenṭa dintre blondul beige si cel şampanie? Iată răspunsul nostru :

Blondul Beige

Această nuanṭă se apropie de culoarea blond mediu, datorită luciului natural şi texturii mătăsoase. Faṭă de blondul şampanie, blondul beige are întodeauna o nuanṭă mai arămie. Pentru un efect mai intens, brunetele şi şatenele trebuie să se decoloreze un pic înainte de a aplica noua nuanṭă. Dacă ai părul blond mediu sau deschis, poṭi aplica directe culoarea, fără a te decolora în prealabil. Blondul beige cu o piele uşor bronzată si ochi verzi  are un efect seducător.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Blondul şampanie

Această nuanṭă este foarte deschisă şi seamănă cu blondul natural deschis. Spre deosebire de blondul beige, cu strălucirile sale arămii, blondul şampanie este o culoare mai rece. Foarte puṭine femei au această culoare de la natură. Deci, părul trebuie decolrat înainte de vopsire. E nevoie de o bază mai rece. Blondul şampanie merge foarte bine cu ochii albaştrii şi cu tenul deschis la culoare.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Iată mai jos câteva staruri care poartă blondul şampanie:

Amanda Seyfried

23.

Amanda Seyfried zâmbeşte deşi are o viaṭă personală agitată. Nici nu ne-am aştepta la altceva de la acest star cu păr blond beige la modă. Uşoarele sale bucle îi scot în evidenṭă inocenṭa. Amanda este din nou singură. Dar nu există îndoială că în foarte scurt timp va fi iarăşi coadă la uşa ei cu aşa chip angelic

Emma Roberts

24.

Dacă ne aducem bine aminte. Emma era brunetă. Era brunet până de curând. După cum se vede, acum, tânăra de 20 de ani şi-a schimbat culoarea cu un blond beige. Noua culoare îi scoate în evidenṭă ochii verzi şi tenul deschis. Ne place noul tău look, Emma!

Jessica Stam

25.

Manechinul canadian Jessica Stam şi-a schimbat blondul platinat cu unul mai delicat, în tonuri de şampanie. Poate că e o reacṭie la schimbarea de temperatură din oraşul în care trăieşte acum: New York. Noua culoare este o alegere perfectă, deoarece manechinul are o piele arămie.

Nicole Richie

26.

Nicole Richie, mamă a doi copii şi fostă prietenă a celebrei Paris Hilton, mai întâi şi-a schimbat culoarea din blond deschis în brunet. Acum, a optat pentru un blond şampanie. Nicole este întruchiparea stilului. Fireste, este cu un pas înaintea modei…  

Elizabeth Olsen

27.

Priviṭi aceşti ochi, această gură şi această faṭă! Este oare una dintre gemenele Olsen? Ei bine nu! Această tânără este sora mai mică a gemenelor celebre. La fel ca şi surorile ei, Elizabeth este tot actriṭă. Deşi asemănarea este izbitoare, niciuna dintre celelalte surori nu are acest frumos blond şampanie sau aceste şuviṭe ondulate delicioase. Din 8 martie 2012 o putem vedea pe Elizabeth în filmul:  ‘Martha Marcy May Marlene’

Christina Applegate

28.

A trecut un an de când Christina a născut primul său copil. Acum nu mai este cariera pe primul loc, ci fiica ei, Sadie Grace LeNoble. Aceasta este o alegere firească. Apariṭia Christinei a facut furori la NBC Universal Winter Tour All Star Party în Pasadena (California). Cu părul său blond beige şi zâmbetul strălucitor, a fost de-a dreptul seducătoare.

Alte idei pentru dumneavoastră :

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!