Părul alb, grizonat poate fi vopsit în multe nuanţe diferite, cum ar fi blond platinat, şaten mediu, culori tomnatice sau orice altă nuanţă care îţi este pe plac. Totuşi, cum te poţi întoarce la culoarea naturală de alb, grizonat sau alb, grizonat a părului tău? Cu cât planifici mai bine această mişcare, cu atât îţi va fi mai uşor să renunţi la vopseaua de păr.

1.

2.

Majoritatea femeilor privesc cu calm apariţia primelor fire de păr alb, grizonat . Ele îşi schimbă culoarea părului după cum doresc, transformă şatenul mediu cu şuviţe alb, grizonat e nedorite într-o nuanţă luminoasă de alună, şi sunt în general mulţumite de aspectul lor. Cu toate acestea, vine o vreme când această procedură nu mai funcţionează deoarece firele alb, grizonat e crescută aproape de rădăcini transmit un mesaj evident. Există zone alb, grizonat e în întregime, părul şaten mediu rămâne o amintire, iar părul cărunt devine realitatea prezentului.

3.

4.

5.

Rădăcinile alb, grizonat e de sub părul castaniu sunt foarte vizibile şi nu arată prea bine. Culoarea părului tău are nevoie acum de retuşări frecvente. Aceasta nu este singurul semn al trecerii timpului, ci tenul şi dinţii suferă de asemenea schimbări. Se pare că dintr-odată şatenul-castaniu nu mai este culoarea de păr potrivită. Dacă aceste aspecte nu îţi sunt străine, atunci o tunsoare potrivită şi un păr alb, grizonat strălucitor îţi vor oferi o alură mai armonioasă şi chiar mai tânără decât părul vopsit. Acesta e un motiv bun pentru a accepta părul cărunt sau chiar alb, grizonat . Din acest moment, coafura ta şi tehnicile anterioare de vopsire a părului determină felul cum poţi controla mai bine trecerea la un păr cărunt sau chiar alb, grizonat.

6.

7.

8.

Decolorarea corespunzătoare a părului alb, grizonat: Şase paşi

1. Cu cât ţi-ai schimbat mai drastic culoarea naturală a părului în trecut, cu atât ar trebui să te gândeşti mai bine la strategia tranziţiei. Şuviţele blond deschis pot fi lăsate să crească. Pe de cealaltă parte, tu sau stilistul tău ar trebui să găsiţi diverse soluţii intermediare pentru un păr vopsit în întregime în nuanţe închise. Aceste soluţii intermediare pot consta în vopsirea părului într-o nuanţă de tranziţie, în şuviţe sau într-o tunsoare nouă, mai scurtă.

2. Cu cât părul tău este mai lung, cu atât mai multă atenţie ar trebui să acorzi trecerii la un păr cărunt sau alb, grizonat . În funcţie de lungimea părului tău, s-ar putea să fie nevoie să găseşti soluţii de tranziţie care să dureze ani întregi. Aplicarea graduală în timp a unei vopsele din ce în ce mai deschise reprezintă o strategie pentru o tranziţie uşoară de la un păr mai închis la culoare la unul cărunt sau alb, grizonat . În acest caz, ultima fază este trecerea de la părul blond deschis la părul alb, grizonat .

3. Îţi va veni mai uşor să-ţi decolorezi părul dacă anterior tranziţiei către părul cărunt ai aplicat mai puţini pigmenţi roşii artificiali. Trecerea de la un păr blond deschis la unul cărunt sau alb, grizonat este cel mai puţin vizibilă, mai ales dacă îţi faci şuviţe deschise la culoare în timpul acestui proces de trecere.

9.

10.

11.

12.

13.

4. Nuanţarea intensă poate de asemenea uşura trecerea către un păr cărunt. Nuanţarea acoperă alb, grizonat ul şi ajută, aşadar, la acoperirea rădăcinilor mai închise la culoare. În timp, pigmentaţia rezultată în urma nuanţării părului dispare.

5. Dacă eşti pregătită pentru o schimbare radicală, o tunsoare pixie căruntă sau alb, grizonat ă este alegerea cea mai bună pentru tine. Ar trebui să te abţii de la vopsirea părului pentru cât mai mult timp posibil, şi apoi să foloseşti metoda nuanţărilor repetate pentru a uşura trecerea. Ţinând cont că părul creşte cu 1 până la 1.5 centimetri pe lună, părul tău nu va mai conţine culori artificiale şi va fi gata pentru noul look după doar trei luni.

6. O tunsoare modernă şi un machiaj expresiv vor face facilita trecrea către un păr alb, grizonat . Buze roşii, sprâncene bine definite şi o tunsoare la modă şi naturală îţi vor da o înfăţişare sexy şi plină de energie.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!