Ai observat că unele nuanțe de ojă par să-ți pună mai bine unghiile și mâinile în valoare?

Există o legătură strânsă între forma unghiilor tale și felul în care arată manichiurile în diverse culori. Iată ce ar trebui să alegi, în funcție de forma naturală a unghiilor:

Unghiile scurte, pătrate

Nuanțele nude și lacurile de unghii în culori metalice ți se potrivesc cel mai bine dacă unghiile tale au formă pătrată sau dreptunghiulară. Aceste culori estompează colțurile și oferă impresia unor unghii alungite. Și pentru că unghiile de această formă sunt de obicei și late, evită negrul și albastrul închis pentru că îți vor face unghiile să pară și mai scurte și late.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Unghiile lungi și subțiri

Unghiile cu formă alungită și subțire arată elegant în mod natural, dar când le asociezi cu o nuanță intensă de roșu burgund vor arăta de-a dreptul sexy. Nuanțele de roz și culorile nude sunt, de asemenea, o alegere bună pentru unghiile care au această formă. Evită nuanțele de albastru și mov, care pot crea efectul vizual de unghii și mai subtiri.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Unghiile scurte, rotunde

La polul opus se află unghiile cu formă rotunjită, care arată excelent atunci când sunt colorate cu negru și nuanțe foarte închise. De asemenea, roșul clasic și pastelurile delicate sunt alegeri bune pentru unghiile care au această formă. Atunci când aplici oja, lasă un spațiu liber foarte îngust, de câțiva milimetri, în laterale, pentru a crea impresia unor unghii mai subțiri.

21.

22.

23.

24.

Unghiile lungi și late

Această formă este foarte versatilă și îți permite să porți orice tip de culoare. Nuanțele nude, cele intense, lacurile transparente sau opace, poți încerca fără griji orice stil și culoare.

25.

26.

27.

28.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!