Nuanţele care amintesc de pietrele preţioase, precum verde smarald, albastru safir sau roşul rubin sunt alegeri perfecte pentru unghiile tale atunci când participi la evenimente speciale în acest sezon.

Le poţi asorta foarte uşor cu ţinuta dacă îţi alegi o rochie de aceeaşi culoare, dar se potrivesc şi cu rochiile negre elegante, oferind astfel un strop de culoare.
Lacurile de unghii intens strălucitoare sunt de asemenea potrivite pentru nunţile şi în general petrecerile la care eşti invitată vara aceasta. Alege-le pe cele care conţin mult glitter şi îţi acoperă întreaga unghie cu un strat strălucitor.

Ojele metalice în nuanţe de auriu, argintiu sau cupru sunt ideale pentru a oferi strălucire unei ţinute all black. Asortează-le cu accesorii în aceeaşi nuanţă, iar rezultatul va fi un look pentru covorul roşu!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!