Dupa un binemeritat rasfat la manichiura urmeaza partea preferata a tuturor, decorarea, colorarea si pictarea unghiilor.

In ziua de astazi avem o bogata paleta de culori, putem alege o oja normala sau una semipermanenta, dar mai ales putem personaliza fiecare unghie (sau doar una) cu ajutorul ojelor de pictura; sau pentru vopsea acrilica folosim pensule de nail art.

Acrilul este foarte practic atunci cand vrem sa realizam dungi fine sau un French ingust, dar atentie – nu toate ojele sunt practice, s-ar putea mai mult sa incurce decat sa ajute, asa ca atentie la cumparare.

Acestea trebuie sa aiba un pigment destul de puternic astfel incat atunci cand realizam linia, culoarea trebuie sa fie uniforma, iar parul pensulei trebuie sa fie nu foarte lung, dar obligatoriu mai subtire catre varf.

Daca doriti sa cumparati o oja cu sclipici, va sfatuiesc sa luati una cu sclipiciul fin pentru a putea realiza dungi cu intensitate a culorii uniforme (la cea cu sclipiciul mare este mai dificil).

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!