Orice tatuaj pe corpul unei femei este frumos, pentru ca așa este construit corpul ei, frumos. Totuși, sunt câteva locuri unde tatuajele alese cu grijă arată foarte bine. Prin tatuaje accentuezi practic frumusețea parții respective a corpului tău.

Lucrul cel mai interesant și atractiv în ceea ce privește tatuajele este permanența și ideea că le faci pentru eternitate. Iată 10 idei de locuri unde ar da foarte bine un tatuaj:

1. Clavicula

Partea de sus a gâtului din zona claviculei este pânza ideală pentru un tatuaj.

2. Sternul

Tatuajele pe stern sunt detaliile care desăvârșesc această zonă a corpului unei femei.

3. Partea exterioară a încheieturii

Un tatuaj pe partea exterioară a încheieturii este un mod simplu de a ieși în evidență.

4. Partea din spate a gâtului

Tatuajele pe partea din spate a gâtului sunt un accesoriu sexy care atrage atenția cu fiecare mișcare a firelor de păr.

5. Coloana

Coloana vertebrală reprezintă cea mai lungă linie a corpului, iar un tatuaj pe coloană a devenit deja un model clasic, însă surprinzător de fiecare dată.

6. Tot spatele

Dacă un tatuaj mic în spatele gâtului sau un tatuaj pe coloană nu sunt suficiente pentru tine, e timpul să te gândești la ceva măreț, cum ar fi un tatuaj pe tot spatele.

7. Coapse

Coapsele sunt și ele un loc perfect pentru un tatuaj, indiferent de marimea lui, va arăta ca o operă de artă.

8. Partea laterală a sânului

Dacă ești suficient de îndrăzneață poți opta oricând pentru un tatuaj pe partea laterală a sânilor.

9. Mâini (tatuaje mâneci)

Tatuajele mâneci au fost considerate dintotdeauna atractive, iar combinația dintre o femeie frumoasă și niște tatuaje mâneci dă un rezultat perfect.

10. Peste tot

Și dacă totuși nu te mulțumești cu tatuaje doar pe anumite părți ale corpului, poți oricând să te tatuezi în totalitate :). Întreg corpul tău va fi o capodoperă.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤