Dacă doriți să faceți schimbări în propriul stil, vă recomandăm să începeți cu tunsoarea.

În primăvară vor fi la modă tunsorile elegante și practice, care ar putea nu doar să fie un element esențial al stilului dvs., ci chiar să vă schimbe dispoziția și starea psihologică în general.

Dacă sunteți în căutarea unei tunsori actuale, vă prezentăm selecția celor mai la modă tunsori din acest sezon.

Bob scurt

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Aceasta e o soluție perfectă pentru cei ce vor să-și diversifice stilul. Remarcăm că această tunsoare îngustează vizual fața, fiind ideală pentru doamnele și domnișoarele cu maxilar impunător. Efectul vârfurilor despicate va fi un element foarte reușit pentru bob scurt.

Breton lung

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

În primăvara acestui an va fi la modă bretonul lung. Chiar dacă e într-o variantă ușoară și neglijentă, bretonul poate fi cireașa de pe tort a ținutei dvs.

Bob lung

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

O alternativă excelentă pentru cei ce vor să-și împrospăteze tunsoarea. Un mare avantaj al său este că părul se aranjează foarte ușor. Totodată e remarcabil că tunsoarea bob lung este universală, fiind potrivită atât pentru femeile cu păr cârlionțat, cât și pentru cele cu păr subțire și rar.

Tunsoare stratificată

26.

27.

28.

29.

30.

E interesant că această tunsoare e potrivită atât pentru păr lung, cât și pentru păr scurt. Tunsoarea stratificată creează un efect vizual de păr dens și voluminos.

Pixie

31.

32.

33.

34.

Dacă nu vă e frică de experimente, atunci atrageți atenția cu tunsoarea pixie. Ea li se potrivește ideal femeilor cu față rotundă.

35.

36.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤