Idei de amenajări interioare cu fototapet 3D – pentru un plus de design în casă.

Astăzi ne-am propus să vă încântăm privirea cu idei de amenajări interioare puţin mai neobişnuite, dar spectaculoase din punctul nostru de vedere. Ca să fim şi mai precişi, vă vom încânta cu idei despre cum pot fi decoraţi pereţii cu fototapet, dar nu orice fel de fototapet, ci unul tridimensional sau 3D cum i se mai spune.

Oricine ştie că livingul este acel spaţiu în care ne primim oaspeţii sau ne relaxăm împreună cu familia după o zi obositoare de muncă. De aceea, un living amenajat modern conferă interiorului o ambianţă plăcută şi primitoare, în principal datorită mobilierului de calitate, iar când spunem calitate ar trebui să recunoaştem şi faptul că punem mai mult preţ acum pe calitate decât pe cantitate.

Trecând direct la aceste idei de amenajări interioare, trebuie să vă spunem că amenajările cu fototapet 3D aduc locuinţei un plus de design şi exemplificăm cu imaginile de mai jos.

Aşadar, dacă preferaţi fototapetul 3D în locul amenajărilor clasice cu vopsea lavabilă, trebuie să ştiţi că acest tip de tapet este imprimat pe o hârtie specială ce se comercializează şi la noi şi nu trebuie decât să daţi o căutare pe internet.

Pe lângă acest tip de fototapet 3D pe format de hârtie, mai există o serie de plăci care se asamblează între ele, rezultând acelaşi efect tridimensional. Contrar aşteptărilor noastre, aceste plăci sunt din PVC, ceea ce le face uşor de manevrat, putând fi aşezate pe perete şi de către o persoană fără experienţă.

Iar dacă nu ne credeţi, vă invităm să urmăriţi cele 20 idei de amenajări interioare pe care vi le-am pregătit mai jos, spectaculoase din punctul nostru de vedere. Iar dacă veţi dori să le si comentaţi, o puteţi face exprimându-vă opinia pe pagina noastră de facebook.

1.

amenajari interioare

2.

amenajari interioare

3.

amenajari interioare

4.

amenajari interioare

5.

amenajari interioare

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți urmări şi pe pagina noastră Artifabro.