Manichiura french este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face în materie de unghii! Indiferent de ocazie, modelele de french alb îți vor complimenta fără îndoială ținuta. French-ul este extrem de versatil. Pentru a-ți face alegerea mai simplă, am selectat patru modele care ne-au atras atenția.

Unghiile french sunt o manichiură clasică pe care toată lumea o iubește. Sunt simple, versatile, ușor de realizat și de purtat. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că intenționezi să o porți la un eveniment, aceste modele te vor salva în ambele situații.

Dacă însă îți dorești o manichiură cu adevărat specială, trebuie să încerci sugestiile noastre. Dacă ești adepta modelulului french clasic, poți încerca ceva nou doar schimbându-ți forma unghiilor. În urmă cu ceva timp, unghiile pătrate erau în mare vogă. Acum, cele mai populare forme pentru manichiură sunt cea ovală sau stiletto.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22

23.

24.

25.

26.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!