Dorința constantă de a fi perfectă, de a experimenta cu lungimea părului și tunsoarea, este inerentă aproape tuturor fetelor moderne. Moda joacă un rol important în alegerea și schimbarea imaginii. Dacă este cazul să urmați cu strictețe tendințele modei, orice tunsoare este selectată pe baza structurii părului, a formei feței și a caracteristicilor aspectului fizic. Tunsorile la modă 2019 sunt o gamă de forme clasice, lejeritate, strălucire naturală a părului și aranjări naturale.

Tendințe tunsori femei 2019

Stiliștii au numit 6 tunsori care au fost foarte populare în acest an. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că toate au fost supuse modernizării și transformării și au urmat tendințele de modă ale experților de top din acest domeniu.

• Bob – șuvițe alungite în față, aranjare neglijentă, breton de orice lungime.

• Garcon – la modă este coafarea netedă și haosul artistic.

• Pixie – în 2019 sunt actuale șuvițele alungite la ceafă și modelul de tunsoare cu breton.

• Shag – perfectă pentru părul subțire.

• Pageboy – este una dintre cele mai actuale tunsori.

• Stratificata – o imagine minunată pentru parul lung, sunt posibile opțiuni cu diferite bretoane.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Tunsori păr scurt 2019

Astăzi, multe femei duc un stil de viață activ: își organizează afacerea, fac sport, se grăbesc mereu, de aceea nu au suficient timp să-și îngrijească părul lung și preferă tunsorile scurte. În plus, coafurile moderne pentru părul scurt întineresc o femeie, subliniază caracteristicile frumoase ale feței, se aranjează rapid. Să vedem care sunt cele mai moderne tunsori de păr scurt în 2019:

Pixie alungit

Să incepem cu tunsoarea populara Pixie, care a fost renumită în anii ’90. Clasicul pixie a fost popular anul trecut, dar acum acesta s-a modificat puțin. Aceasta este tunsoarea pixie alungită.

7.

8.

9.

10.

11.

Bob păr scurt

• Tunsoarea universală transformă orice înfățișare;

• Există posibilitatea de a evidenția trăsăturile faciale prin ajustarea ovalului feței, a frunții înalte, a pomeților inexpresivi;

• Poate fi realizat pe diferite tipuri de păr, merge bine cu orice machiaj, stil de îmbrăcăminte, accesorii.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Garcon

Aceasta va fi purtată de doamnele care sunt în continuă mițcare, cu un corp suplu. O coafură scurtă va adăuga luminozitate și carismă, completată în special de un machiaj minunat și alte detalii ale aspectului care vor fi mai vizibile cu această tunsoare.

19.

20.

21.

Tunsori la modă 2019 pentru păr mediu

Printre acestea, meritând o atenție deosebită, se numără:

• pageboy;

• blunt bob;

• shag.

Tunsoarea pageboy pentru păr mediu

O astfel de tunsoare se distinge prin faptul că poate conferi unei femei nu numai un aspect îngrijit și natural, dar, de asemenea, ajută la reducerea semnificativă a timpului pentru coafare. Părul mediu capătă un volum frumos și spectaculos. Pentru a face ca acesta să fie fermecător, trebuie să-l spălați și să-l uscați cu un uscător de păr. Dar nu orice maestru o poate face întrucât tehnologia este complexă și necesită o abilitate și un efort deosebit.

22.

23.

24.

Blunt bob

În acest exemplu de realizare, părul ar trebui să creeze o linie dreaptă și clară. Această tunsoare este perfectă pentru părul subțire, îl ingroașă vizibil și conferă coafurii volum. De asemenea, este potrivit pentru părul cu densitate medie și chiar ondulat.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

Tunsoarea shag

Mulți încă nu cunosc această tunsoare. Styliștii sunt siguri că în 2019 aceasta va „exploda” pe podiumurile de modă. Shag este o tunsoare graduală cu fire evidențiate aleatoriu. Datorită acesteia, părul subțire și lipsit de viață capătă un volum complet.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

Tunsori la modă 2019 pentru par lung

Părul lung este etalonul frumuseții feminine la toate vârstele. În special părul lung atrage atenția celor din jur, provocând încântare (și uneori invidie). Tunsorile pentru părul lung ar trebui doar să sublinieze frumusețea acestuia. Printre favorite în 2019, stiliștii disting două tunsori pentru par lung: stratificată și cu tăietură dreaptă, precum și toate tipurile de breton (alungit, drept, oblic).

Tunsori stratificate pentru părul lung

Această tunsoare la moda este pentru cei care nu vor să-și ia rămas bun de la buclele lungi de dragul modei. Acesta va ajuta la obținerea volumului și aranjarea în mai multe moduri.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

Tunsoare pentru părul lung cu tăiere în linie dreaptă

O tunsoare realizată în linie dreaptă este una dintre cele mai căutate tunsori pentru părul lung în 2019 și acest lucru nu este surprinzător, deoarece are mai multe avantaje: face ca părul să fie mai gros și mai des, adăugând volum vizual pe lungime și vârfurile arătând bine îngrijite li dense. Tunsoarea cu tăiere în linie dreaptă arată elegant.

46.

47.

48.

49.

50.

51.

52.

Bretoane la modă 2019

Bretonul întotdeauna conferă imaginii prospețime și eleganță. Cu toate acestea, înainte de a-l face, luați în considerare forma feței.

• Bretonul filat se va potrivi unei fețe rotunde.

• Pentru o față ovală – bretonul des cu marginea rotundă.

• Fața pătrată sau dreptunghiulară – breton des cu marginile filate.

53.

54.

55.

56.

57.

58.

Criteriile de bază ale unei tunsori la modă în 2019:

• Coafura arată superb chiar și fără aranjare. Moda pentru naturalețe și usoară neglijență în imagine este încă păstrată;

• Coafura arată neobișnuit și în același timp frumos, subtil, elegant, armonios;

• În armonie cu trăsăturile faciale, tunsoarea accentuează avantajele și ascunde defectele;

• Nu necesită aranjare frecventă, firele crescute arată armonios;

• Reîmprospătează și întinerește fața;

• Coafura trebuie să fie confortabilă.

60.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!